Activeer Apple Pay in uw PayPal-bedrijfsaccount

Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple voor Safari en iOS. U kunt deze met PayPal Checkout inschakelen voor uw winkel. Heeft u PayPal Checkout al voor uw winkel ingesteld? Dan hoeft u alleen uw winkeldomein in uw PayPal-bedrijfsaccount te registreren en vervolgens Apple Pay als betalingsoptie in uw PayPal-instellingen te activeren.

Apple Pay ondersteunt momenteel betalingen in 32 landen en 22 valuta's. Deze informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Raadpleeg bij twijfel de lijst met ondersteunde landen/valuta's op de PayPal ontwikkelaars-hulppagina (in Engels).

Supported countries:currencies_EN.png

Let op:

Houd er rekening mee dat Apple Pay alleen beschikbaar is voor PayPal Checkout. Dit betekent dat u mogelijk eerst moet overschakelen naar PayPal Checkout als u nog gebruikmaakt van PayPal Express. Raadpleeg Betalingen via PayPal instellen voor meer informatie.
Om te voorkomen dat uw klanten een betalingsoptie kunnen selecteren die niet werkt, moet u eerst uw domein registreren.

Hoe u uw winkeldomein voor Apple Pay registreert in uw PayPal-bedrijfsaccount

1. Open PayPal.
  2. Log in op uw PayPal-bedrijfsaccount.
  3. Navigeer naar AccountinstellingenBetalingsmethoden.
  4. Selecteer Apple Pay beheren.
  5. Selecteer Domein toevoegen.
  6. Voer het domein van uw winkel in. Zorg ervoor dat u uw volledig gekwalificeerde domein gebruikt, bijvoorbeeld www.voorbeeld.com.
  7. Selecteer Domein registreren.
    U kunt de aanvullende installatiestappen met betrekking tot uw domeinkoppelingsbestand negeren. Het domeinkoppelingsbestand maakt deel uit van de plug-in.

U heeft uw domein geregistreerd in uw PayPal-bedrijfsaccount. U kunt Apple Pay nu als betalingsoptie activeren in uw winkelbeheer, zoals hieronder beschreven.

Hoe u Apple Pay activeert als betalingsoptie

1. Navigeer in de zijbalk van de beheerzone naar Instellingen → Betaling.
    Alle toegevoegde betalingsmethoden worden ​​vermeld in een tabel onderaan de pagina.
  2. Selecteer de betaalmethode PayPal Checkout.

Let op:

Apple Pay is alleen beschikbaar voor PayPal Checkout. Als u nog PayPal Express gebruikt, moet u eerst overstappen naar PayPal Checkout! Raadpleeg Betalingen via PayPal instellen voor meer informatie.
  3. Open het tabblad Instellingen.
  4. Activeer onder Betalingsopties het selectievakje voor Apple Pay.
  5. Selecteer Opslaan.

U heeft Apple Pay geactiveerd als betalingsoptie voor uw winkel.

Open uw winkel en probeer Apple Pay als betalingsmethode te gebruiken in een testbestelling om te controleren of alles correct is ingesteld. Zorg ervoor dat u de Safari-webbrowser gebruikt of de pagina op een iOS-apparaat opent. Als alles goed is ingesteld, wordt er een betaalformulier geopend wanneer u bij het afrekenen de knop Apple Pay selecteert.

Info

Raadpleeg Betalingen via PayPal instellen voor meer informatie over de betalingsmethode PayPal Checkout en andere beschikbare betalingsopties.