Een nieuwe pagina toevoegen

U kunt nieuwe contentpagina's aanmaken voor uw winkel, zoals een FAQ-pagina waarop u veelgestelde vragen van uw klanten beantwoordt of een pagina waarop u een contactformulier aanbiedt. Contentpagina's zijn niet hetzelfde als categoriepagina's, waarop u uw producten weergeeft. Op contentpagina's kunt u ook productelementen invoegen, zoals een productslider, maar vergeleken met categoriepagina's hebt u meer vrijheid in het ontwerpen van de content.

Hoe u een nieuwe pagina toevoegt

1. Navigeer in de zijbalk van de administratie naar Editor.
  2. U kunt een lijst van uw pagina's zien in de zijbalk van uw Editor onder Pagina’sContentpagina's. Selecteer onder deze lijst Pagina toevoegen.
  3. Voer de naam van de nieuwe pagina in onder Paginanaam.
  4. Selecteer of de pagina zichtbaar moet zijn in uw winkel door Ja of Nee te selecteren onder Zichtbaar in winkel.
    Het kan nuttig zijn om de pagina in eerste instantie te verbergen. Bijvoorbeeld als u de content op orde wilt brengen voordat uw klanten deze kunnen zien. Maar vergeet niet om de pagina zichtbaar te maken zodra u klaar bent. Raadpleeg De zichtbaarheid van een pagina bewerken voor meer informatie.
  5. Selecteer of de pagina moet worden weergegeven in het Hoofdmenu of het Voettekstmenu onder Pagina-locatie.
  6. Als u in stap 5 Hoofdmenu hebt geselecteerd, kunt u bij Kies bovenliggende pagina ook aangeven waar de pagina moet komen. U kunt maximaal vier nestniveaus per pagina toevoegen. Als u de pagina niet als subpagina wilt toevoegen, selecteert u Hoogste niveau.
  7. Selecteer Opslaan.

De nieuwe pagina is toegevoegd aan uw winkel en u kunt deze nu naar wens bewerken. U kunt bijvoorbeeld andere contentelementen toevoegen. Raadpleeg het gedeelte Contentelementen voor meer informatie. Selecteer EditIcon.png naast de pagina in de zijbalk van de Editor als u de pagina-instellingen opnieuw wilt bewerken.