Beheer bestellingen via PayPal

Nadat u een betalings- of leveringsmethode van derden hebt geïntegreerd, wordt er een ander menu-item toegevoegd aan de zijbalk van de administratie onder Bestellingen. Alle bestellingen die de betreffende methode gebruiken, worden hier weergegeven. Op deze manier hebt u een eenvoudig overzicht van alle bestellingen die zijn verwerkt via een methode van derden.

Dit geldt ook voor bestellingen die via PayPal zijn betaald. Het overzicht is vergelijkbaar met het gewone besteloverzicht, dat u kunt openen onder BestellingenBestellingen weergeven. Afhankelijk van de betalingsmethode van PayPal, PayPal Checkout of PayPal Express, kan de weergegeven informatie enigszins afwijken.

Hoe gaat u te werk bij Pay Upon Invoice bestellingen

Als u PayPal Checkout in uw winkel hebt geïntegreerd en u hebt geregistreerd voor Pay Upon Invoice, moet u een extra stap uitvoeren om bestellingen te verwerken. Nadat uw klanten de optie Pay Upon Invoice hebben gebruikt, moet u handmatig de trackinggegevens toevoegen aan de betaling in PayPal. Voor alle andere PayPal-bestellingen is deze stap optioneel.

Zo voegt u handmatig de trackinginformatie toe:

1. Navigeer in de zijbalk van de administratie naar BestellingenPayPal Checkout.
  2. Selecteer het transactienummer voor de betreffende bestelling onder Transactienr.
    U wordt automatisch doorgestuurd naar de betreffende transactie in PayPal.
  3. Selecteer de optie om de trackinginformatie toe te voegen.
  4. Voer de afleverstatus, het trackingnummer en de logistieke dienstverlener in de respectievelijke velden in.
  5. Selecteer Submit.
    Als u de trackinginformatie verstuurt, ontvangt uw klant een e-mail met de status van de bestelling, het trackingnummer en de naam van de logistieke dienstverlener.

U hebt met succes de trackinginformatie toegevoegd. U kunt nu terugkeren naar uw winkelbeheer.